Ga naar hoofdinhoud
Op dit moment is er een fout in de verzendmethode van onze webshop. Hierdoor is alleen de optie "afhalen" beschikbaar. Boven de €50,- euro wordt jouw order direct naar jou opgestuurd. Bij orders onder de €50,- zullen wij de verzendkosten later moeten bereken. Je pakket hoef je dus niet op te halen maar komt gewoon via de post naar je toe! :)

Nick van Ingen gaat met Moana Six voor kwaliteit

Later als ik groot ben, dan ga ik van mijn passie mijn beroep maken moet Nick van Ingen (26) gedacht hebben toen hij als kleine jongen verslaafd raakte aan boardsporten. En zo geschiedde. Inmiddels staat Nick zes dagen per week in ‘zijn’ Moana Six, een surfshop in het historische stadje Brouwershaven die hij runt samen met zijn vriendin Marika. In deze blog vertelt Nick jou over de kracht van Moana Six, waarom hij en Marika een team zijn en wat zijn doelen en verwachtingen voor 2021 zijn: “De toekomst is niet altijd zeker, maar de mogelijkheden om er het beste van te maken zijn er zeker wel en daar helpt Moana Six jou natuurlijk graag bij!”

De kracht van Moana Six

Inmiddels staat Nick al aardig wat jaren op een surfboard en doet dit al vanaf jongs af aan op professioneel niveau. Onder het mom van ‘ervaring delen is kennis vermenigvuldigen’ staat hij met veel plezier voor jou klaar: “Moana Six is een kleine maar groeiende winkel en staat voor persoonlijk en professioneel advies. Het kleinschalige is ook direct onze kracht. Wij zijn geen grote koopschuur, maar een winkel waar de klant nog altijd op de eerste plaats staat. Door de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen de ‘topsport’ kan ik zowel beginners als doorgewinterde surfers voorzien van perfect advies. Moana Six heeft dan ook een aanbod waar voor iedereen wel iets bij zit. Moana Six is een winkel waar en frisse wind waait. Wij hebben voor iedereen iets. Mijn interessegebied ligt vooral bij de hardware. Hierbij kun je denken aan materialen voor het windsurfen, golfsurfen, of Suppen zoals wetsuits of ‘technische’ materialen. Verder hebben we ook een ruim aanbod aan vrijetijdskleding, accessoires of gifts.”

Professioneel advies in Brouwershaven

“Wanneer iemand bij Moana Six binnenkomt, probeer ik mij gelijk in deze persoon te verplaatsen. Wat zijn de wensen, wat is het doel van het bezoek? Dit begint bij duidelijke communicatie zodat ik hier duidelijk inzicht in krijg. Bij hardware gaat dit overigens altijd wel een stapje verder. Natuurlijk zijn de wensen van een klant op dat moment belangrijk, maar we moeten het ook realistisch bekijken en spelen er meerdere factoren mee. Dit is bijvoorbeeld het niveau van de windsurfer, waar gaat hij/zij het materiaal gebruiken en wat voor leercurve wordt er verwacht? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kan ik een goed beeld schetsen over de behoefte van de klant en hierbij een passend en professioneel advies geven. Op deze manier krijgt een klant altijd een product waar hij van kan genieten en zijn ontwikkeling ten goede komt.”

Tip: bezoek Brouwershaven

“Als we kijken naar het toerist in eigen provincie zijn, zien wij dat dit ook steeds meer in ‘onze plaats’ Brouwershaven gebeurt. Brouwershaven is een historisch stadje met een vernieuwde ruime haven omringt met verschillende leuke restaurantjes. Een aantal mooie bezienswaardigheden maken het af. Niet te vergeten dat er in de omgeving een aantal mooie surfspots zijn waar je in alle rust kan genieten van top omstandigheden!”

Focus bij Moana Six op kwaliteit

“2020 is het tweede jaar dat Moana Six open is, al heeft niemand kunnen voorspellen dat dit jaar zo zou lopen. Covid-19 is een factor geweest die het niet altijd makkelijk heeft gemaakt om een jong bedrijf te runnen. Toch weet je ergens in je achterhoofd dat wanneer je ergens 100% voor gaat, niets echt onmogelijk is. Dat werd dit jaar des te meer duidelijk. Ook in tijden van corona zijn wij bij Moana Six vast blijven houden aan persoonlijk advies en het leveren van kwaliteit. Dat werpt nu zijn vruchten af.”

Blik op de toekomst

“Ook in 2021 en de verdere toekomst hoop ik mijn inzicht in de wensen van de klant te kunnen perfectioneren. Zakelijk gaan we er uiteraard voor de volle 100% tegenaan en hopen we ons assortiment nog verder te kunnen uitbreiden. Zo zullen we ons nog wat meer focussen op de hardware en bestaat de kans dat je na de zomer niet alleen bij ons terecht kunt voor windsurfen, golfsurfen of skateboarden, maar ook voor al je snowboardmateriaal.”

“Verder denk ik dat veel Nederlanders dit jaar hebben (her)ontdekt hoe mooi ons landje eigenlijk is. Mijn verwachting is dan ook dat er veel mensen in 2021 gaan genieten van vakanties in eigen land en hierdoor bijv. de surf- en watersport een mooie boost gaat krijgen. Het voordeel van deze tak van sport is dat het in veel gevallen ook individueel kan. Mocht het virus dus blijven aanhouden, wat ik niet hoop, dan zijn er voldoende opties om je te vermaken. Het is toch heerlijk als je op een zomeravond je SUP kunt pakken en nog even gaat peddelen met vrienden? Of dat je na een lange werkdag nog even je gedachten los kunt laten op het water? Of misschien maak je er wel een intensieve core work-out van. De toekomst is niet altijd zeker, maar de mogelijkheden om er het beste van te maken zijn er zeker wel en daar helpt Moana Six jou natuurlijk graag bij! :-)”

Persoonlijke doelen

“Sportief gezien ga ik er voor om fit te blijven en mijn eigen niveau op alle mogelijke gebieden omhoog te werken. Ik wil nog meer gevoel en controle krijgen over mijn eigen kunnen en hierdoor het uiterste uit mijn eigen sporten te halen. Uiteindelijk deze ervaringen helpen ook weer in het adviseren van andere surfers of sporters die bij mij in de winkel komen!”

Samen kom je verder

“Als je net begint met ondernemen ben je veel aan het werk. Marika en ik zijn dag in dag uit met de winkel bezig maar kunnen ook tijd vinden voor ontspanning. We gaan samen golfsurfen of we gaan op pad en zijn dan een dagje toerist in eigen provincie. Verder gaan Marika en ik graag op vakantie naar de Canarische eilanden om daar te surfen en te kunnen ontspannen. In de samenwerking tussen ons is Marika flink wat stappen verder op het gebied van marketing. Op deze manier kan zij mij binnen de zaak perfect aanvullen en maken we het zo mogelijk deze mooie stappen met elkaar te kunnen maken. In dit geval klopt het echt: Teamwork makes the dream work!”

Advies nodig voor golf- of windsurfen? Kom naar Moana Six!

“Ben jij op zoek naar nieuwe materialen, een nieuwe outfit of wil je gewoon eens komen neuzen in onze winkel? Dan ben je natuurlijk van harte welkom en help ik jou graag bij je wensen! Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald product? Bekijk deze dan in de webshop of stuur een email naar shop@moanasix.nl. See u!”

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Wat een geweldig mooie blog 👍en idd 100% zoals jullie bezig zijn met je passie voor ondernemen en sporten wij zijn super trots op jullie liefs en veel succes verder maar daar hebben wij alle vertrouwen in !!!!!
  Lieve groetjes Pa&Ma 🥰🥰

 2. Go on – Go strong

  Lieber Nick, vielen Dank für Deine Beratung und Zeit heute.
  Durch Dich hab ich heute nicht nur ein tolles neues Skateboard mehr für meine Collection (mint-grüner Slider), sondern auch meine geliebten Thunder Trucks in blau!!!
  Ich wünsche Dir mit MoanaSix viel Erfolg!

  Tot ziens en groetjes
  Marcus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken