Ga naar hoofdinhoud

ALGEMENE VOORWAARDEN

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Moana Six (hierna aangeduid als moanasix.nl).

Door gebruik te maken van moanasix.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteert u dat u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden. Zorg dat u de voorwaarden heeft gelezen en deze begrijpt, voordat u uw bestelling plaatst.

Verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op moanasix.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

De kosten voor iedere verzendoptie worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces. Onze standaard verzendkosten bedragen € 6,95. Vanaf een bestelwaarde van €50,- rekenen wij geen verzendkosten meer. Prijzen in de winkel, catalogus en online kunnen variëren. De verzendkosten zijn voor alle bestellingen hetzelfde, ongeacht de omvang en het gewicht van je bestelling, met uitzondering van windsurfmateriaal, golfsurfboards en SUP’s. Hiervoor gelden verzendkosten van €35,- euro. Gratis afhalen in de winkel te Brouwershaven is te allen tijde mogelijk.

Retourneren

Als u uw bestelling wilt retourneren, meldt dit ons via de e-mail: shop@moanasix.nl. Retourneer uw bestelling, of een deel hiervan, binnen een termijn van 14 dagen. We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop u heeft betaald terug te storten zodra de artikelen door ons zijn ontvangen.

Als een ontvangen artikel defect is, stel Moana Six hiervan dan onmiddellijk op de hoogte en stuur in eerste instantie foto’s naar ons toe. Wij zullen dan contact met u opnemen over het vervolgproces en de mogelijke terugbetaling.

Moana Six garandeert een volledige vergoeding, van teruggezonden artikelen, op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Retourneren in de winkel is gratis. Om uw online aankoop in de winkel te retourneren, moet u uw afleveringsbewijs en het artikel dat je wilt retourneren meenemen naar de winkel. De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die u heeft gebruikt voor de aankoop. De mogelijkheid is er ook om dit artikel in de winkel om te ruilen voor een ander artikel.

Bestelling

U kunt bestellen via moanasix.nl, een e-mailbericht of een privé bericht op Instagram of Facebook.

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op moanasix.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten altijd beschikbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

Indien u uw e-mailadres heeft geregistreerd, ontvangt u na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we uw bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten we u dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door u gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Levering

Moana Six gaat nauwkeurig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestellingen af te leveren op het aangegeven woonadres.

Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. Ons streven is dan ook om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst, dezelfde dag te verzenden. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, dan kunt u de bestelling annuleren.

Als uw bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact met ons op via shop@moanasix.nl of bel naar +31(0)111745656.

Bedrijfsinformatie

Moana Six
Markt 40
4318 AH Brouwershaven
Zeeland, Nederland

KvK nummer: 68448635
BTW nummer: NL8574 48 511 B01

Contact: shop@moanasix.nl | +31(0)111745656

Back To Top
Zoeken