skip to Main Content

No. 1 Surfshop | No. 1 Products | Personal Advice | Repair Service

About
us.

Moana Six is geopend op 23 maart 2019. Een jong bedrijf met een frisse missie: activiteiten en beleving toevoegen aan het Historische stadje Brouwershaven. Met een breed assortiment aan kleding, maar ook activiteiten zoals suppen, windsurfen, golfsurfen en boottrips brengen wij winkelen en beleving samen en waait er een nieuwe frisse wind over de markt van dit leuke stadje! 

Team Moana Six

De winkel wordt voornamelijk gerund door Nick van Ingen, in de surfbranche bekend door zijn professionele freestyle windsurf carriére, maar is ook fanatiek in het golfsurfen en skateboarden. Voor zowel advies, reparaties als tips kun je bij hem terecht! Marika is in tegenstelling tot Nick, een beginner op het gebied van surfen. Maar vanuit de turnwereld maakt zij nu een enthousiaste sprong naar de watersportwereld. Van SUP verhuur tot boottochten, zij helpt jullie graag met de activiteit die voor jullie de ultieme beleving en ontspanning geeft. 

Wil je meer te weten komen over dit stel? Lees hun persoonlijke verhaal  op onze nieuwspagina!
Ga direct naar het verhaal van Nick , of lees hier Marika’s verhaal

Bij Moana Six komen beleving en winkelen samen. Wij zijn ons bewust van de dagelijkse druk en stress in het leven en willen de klant dan ook bij de levering van onze producten en diensten van zoveel mogelijk gemak, beleving en plezier voorzien! Moana Six biedt een mooi assortiment aan vrijetijdskleding, wetsuits, SUP’s, cadeau’s en ervaringen en heeft voor ieder wat wils!

Kom eens kijken in onze winkel of bekijk ons aanbod in onze webshop

From the ocean.

Moana betekent “vanuit de oceaan, de zee“. Het water en de watersport lopen dan ook als een rode, of blauwe, draad door ons bedrijf heen en dienen ter inspiratie voor zowel het winkelassortiment als de aangeboden activiteiten.

Daarnaast hebben we ook onze eigen “Moana”-lijn: Je shopt hem hier.

Moana Six selling point, shop: Billabong, Oakley, Ragwear, Shakaloha, Koko Noko, Dopper, Lost surfboards, Channel Islands surfboards, Duotone windsurfing, Ion surf, Fanatic windsurfing, Fanatic sup, Krooked skateboarding, Creatures of Leirsure, Pukas surf, spitfire, real skateboards, torq surfboards, thrasher, sun bum suncream, reef sandals, thunder trucks, futures fins, sex wax, element skateboarding, zeeland, brouwershaven, surfshop, skateshop, kledingwinkel

Openeningstijden.

Zondag 12:00 – 17:00
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Online shop je 24/7.

Locatie.

Markt 40
4318 AH Brouwershaven
Zeeland, Nederland

Details.

T: +31 (0) 111 745656
E: shop@moanasix.nl
E: info@moanasix.nl

Close search
Winkelwagen
Back To Top
×Close search
Zoeken