Ga naar hoofdinhoud

No. 1 Surfshop | No. 1 Products | Personal Advice | Repair Service

About
us.

Moana Six is geopend op 23 maart 2019. Een jong bedrijf met een frisse missie:  reuring toevoegen aan het historische stadje Brouwershaven. Met een breed assortiment aan kleding en hardware, op alle gebieden waarin wij actief zijn, brengen wij winkelen en beleving samen en waait er een nieuwe frisse wind over de markt van dit leuke stadje! Jouw persoonlijke windsurf, surf, skateboard, wingfoil én kledingwinkel.

Team Moana Six

De winkel wordt voornamelijk gerund door Nick van Ingen, in de surfbranche bekend door zijn professionele freestyle windsurf carriére, maar is ook fanatiek in het golfsurfen, skateboarden en ,voor de low-end, wingfoilen. Voor zowel advies, reparaties als tips kun je bij hem terecht! Marika is in tegenstelling tot Nick, een beginner op het gebied van surfen. Maar oefening baart kunst en inmiddels vind je Marika ook steeds vaker in het water in plaats van met de camera op de kant (dus sorry not sorry, steeds minder actie shots van Nick 😉 )

Wil je meer te weten komen over dit stel? Lees hun persoonlijke verhaal  op onze nieuwspagina!
Ga direct naar het verhaal van Nick , of lees hier Marika’s verhaal

Bij Moana Six komen beleving en winkelen samen. Wij zijn ons bewust van de dagelijkse druk en stress in het leven en willen de klant dan ook bij de levering van onze producten  van zoveel mogelijk gemak, beleving en plezier voorzien! Moana Six biedt een mooi assortiment aan vrijetijdskleding, (wind)surf, wingfoil en skateboardmateriaal, wetsuits, SUP’s, sieraden en een heleboel accessoires en heeft voor ieder wat wils!

Kom eens kijken in onze winkel of bekijk ons aanbod in onze webshop

From the ocean.

Moana betekent “vanuit de oceaan, de zee“. Het water en de watersport lopen dan ook als een rode, of blauwe, draad door ons bedrijf heen en dienen ter inspiratie voor zowel het winkelassortiment als de aangeboden activiteiten.

Daarnaast hebben we ook onze eigen “Moana”-lijn: Je shopt hem hier.

Moana Six selling point, shop: Billabong, Oakley, Ragwear, Shakaloha, Koko Noko, Dopper, Lost surfboards, Channel Islands surfboards, Duotone windsurfing, Ion surf, Fanatic windsurfing, Fanatic sup, Krooked skateboarding, Creatures of Leirsure, Pukas surf, spitfire, real skateboards, torq surfboards, thrasher, sun bum suncream, reef sandals, thunder trucks, futures fins, sex wax, element skateboarding, zeeland, brouwershaven, surfshop, skateshop, kledingwinkel

Openingstijden.

Zondag 12:00 – 18:00
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Online shop je 24/7.

Locatie.

Markt 40
4318 AH Brouwershaven
Zeeland, Nederland

Details.

T: +31 (0) 111 745656
E: shop@moanasix.nl
E: info@moanasix.nl

Back To Top
Zoeken