Ga naar hoofdinhoud

Save the date | WINTERFAIR

❄️

WINTERFAIR
in een magische omgeving

❄️

Over twee weken is het zo ver, dan gaat de allereerste editie van de Brouwse Winterfair van start! 24, 25 & 26 november wordt de prachtige kerk omgetoverd tot een winters paradijs, gevuld met heel diverse kramen.

Je vraagt je af, wat kan ik naast een wintermarkt nog meer verwachten? Nou een heleboel! Namelijk kunst, o.a. de expositie “Brouw in de winter”, (live) muziek, workshops voor kids en winterse culinaire verrassingen voor het hele gezin die je vindt op het gezellig ingerichte Foodplein. Je vindt het evenement “De Nicolaas Winterfair” ook op Facebook, zodat je op de hoogte kunt blijven van alle updates!

Heel Brouw bakt

Naast alle deelnemers op het foodplein kun jij ook wat inbrengen tijdens deze eerste editie van de Winterfair in Brouwershaven. Zaterdag 25 november wordt er namelijk een taartbakwedstrijd georganiseerd! 🎂
Het mag dan wel ‘Heel Brouw Bakt’ heten, maar iedereen waar dan ook vandaan kan zijn misschien wel winnende taart inleveren die middag!
De allerbeste & lekkerste taart zal uitgekozen worden door twee zeer vakkundige bekende juryleden. Voor de winnaar wacht eeuwige Roem & een leuke prijs!
Opgeven kan alvast door een berichtje te sturen naar: info@buitengewoon-brocante.nl o.v.v. Winterfair ‘Heel Brouw Bakt’

Winters Moana Six

Deze thuiswedstrijd kunnen wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan! Tijdens de Winterfair zijn wij uiteraard van de partij en staan wij met twee kramen in de winterse sferen van de Grote of Sint Nicolaaskerk.

Omdat wij tijdens het evenement in de kerk aanwezig zijn, zal de winkel “gesloten” zijn. We zijn natuurlijk in de buurt (op maar liefst 260m), dus mocht je één van deze dagen langs willen komen voor hardware, geef dit van te voren aan zodat we dit kunnen regelen/afspreken. Anders ben je van harte welkom op de Winterfair om een heerlijke dag tegemoet te gaan!

Als afsluiting nog een dikke shout-out naar onze “buufies”, Annette van Buitengewoon & Antoinette van Oud Brouw, die dit evenement organiseren. Wij hebben er zin in en hopelijk zien wij je daar!

De belangrijkste details

Wanneer:

Vrijdag 24 november | 14:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 25 november | 14:00 tot 21:00 uur
Zondag 26 november | 12:00 tot 18:00 uur

Waar:

De Grote of Sint Nicolaaskerk | Kerkplein 3, Brouwershaven

Parkeren:

Parkeren kan in Brouwershaven gratis op de daarvoor bestemde grote parkeerplaatsen, namelijk deze bij de Nieuwe Haven of de parkeerplaats bij de IJsbaan. Deze parkeerplaatsen zijn beide op loopafstand van de Sint Nicolaaskerk. Mensen die niet goed ter been zijn kunnen dicht bij de kerk worden afgezet, ook worden er invalide plaatsen gerealiseerd.

Back To Top