Ga naar hoofdinhoud

Every day is a SUP day – standup paddleboarding

Oké, dat is niet helemaal waar, niet elke dag is ideaal om te suppen en we delen zeker wel je mening dat het op warme en zonnige dagen toch ook wel het allerfijnst is… maar dat neemt niet weg dat suppen in de wintermaanden ook heerlijk kan zijn! Suppen is een heerlijke ontspanning op het water maar is tegelijkertijd ook een work-out voor jouw hele lichaam en geeft plezier voor jong en oud! De beste investering voor de lange termijn*.

Ben jij, ondanks de SUP hype van 2020/2021 nog niet op de hoogte van deze toegankelijke watersport? Op ben jij al ervaren in het suppen en juist op zoek naar wat meer uitdaging binnen de sport? Wat je ook zoekt en/of welk niveau je ook hebt, Moana Six heeft voor jou de perfecte SUP.

In onze winkel verkopen we voornamelijk Fanatic SUP’s, een merk waar wij geheel achter staan. Fanatic is een Oostenrijks merk die een van ‘s werelds leidende watersporten merken is en een hoofdrol heeft in de ontwikkeling van SUP’s; opgebouwd vanuit de passie voor de producten die zij produceren. Dit is naast de uitstekende kwaliteit ook de reden waarom het prettig samen is met dit merk! Moana Six en Fanatic delen hun passie voor watersport.

Pack small for big adventures

Genoeg over de leverancier want dit zit sowieso goed, nu nog de keus aan jou voor welke SUP jij gaat. 😉 Alle inflatable Stand Up Paddleboards (SUP) worden als pakket verkocht, wat betekent dat deze compact opgerold zit in een rugtas samen met de pomp, peddel, vin en leash.

*Fanatic geeft 2 jaar garantie op de SUP’s

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top