Ga naar hoofdinhoud

Comfy clothes with our favorite prints

Voor ons is de enige echte Moana Six lijn niet meer weg te denken uit de shop (en natuurlijk uit onze eigen kledingkast ;)). En gelukkig zijn wij niet de enige en zijn er inmiddels al velen met ons die fan zijn van de kleding én de prints!

Voor jong & oud hebben wij de leukste sets die naast tof en comfortabel, ook nog eens vegan & eerlijk geproduceerd zijn.

Mocht je nog niet bekend zijn met onze kleding, stellen we ze graag nog eens aan je voor:

Beginnend met onze Moana Six main lijn; welke al in verschillende kleuren en varianten is gepasseerd en momenteel in 6 toffe kleuren in de winkel hangt. De truien en t-shirts hebben in deze lijn een kleine print op de voorkant en ons logo groot op de achterkant. Om je outfit compleet te maken hebben we zowel jogging broeken, shorts en sportleggings in bijpassende kleuren.

Naast de volwassen kledinglijn hebben we ook een kledinglijn voor de kleinsten, namelijk de Moana Six surfer kid lijn. Met hoodies in dezelfde kleuren als de volwassen variant kunnen vader/moeder/oom/tante/opa/oma/broer/zus etc. twinnen met hun (klein)zoon/dochter/zusje/broertje etc. Hoe leuk is dat?! Ook voor de kids zijn er bijpassende joggingsbroeken voor een complete outfit!

Na het enthousiasme over deze lijnen brachten we vorig jaar een nieuwe en andere print uit, namelijk de Moana Six Surf | Skate lijn. Een stoere neon gekleurde print op zowel sweaters, t-shirts, longsleeves tanktops, shorts én zelfs skateboarddecks! Durf jij de combinatie van de spierwitte kledingstukken met de felgekleurde print aan?

Ons meest recente pronkstuk uit de merchandise collectie brachten we eind juni uit, namelijk de Moana Six surfing bear lijn! Waar de Surf | Skate items alleen in de volwassen maten beschikbaar zijn, kunnen zelfs baby’s van een halfjaartje oud al in onze merchandise rondkruipen 🙂 Met een kleine beer aan de voorkant en een grote surfende beer op de achterkant weet je zeker dat jij geen mainstream trui aan hebt. De surfing bear items komen in een donkerblauwe kleur met een beige & perzik kleurige opdruk.

Ben jij enthousiast? Shop dan jouw favoriete item(s) via de webshop of kom langs in onze winkel in Brouwershaven! Online vind je de kids items hier, en de volwassen items via deze link. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe lijn die over niet erg lang meer uit komt. Wij zijn stoked, jij ook?! Volg onze Instagram en/of Facebook pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de release!!

PS. Omdat de items hard gaan zou het kunnen dat jouw maat uitverkocht is. We proberen ze zo snel mogelijk weer aan te vullen! Wil je ongeveer weten wanneer? Stuur ons een berichtje!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken