Ga naar hoofdinhoud

Mini ramp voor de deur van jouw persoonlijke skateboardshop

Van een berg hout, naar een heel sicke mini ramp! Het was wat zagen, sjouwen, passen en meten, maar het eind resultaat mocht er zeker zijn! En dit was niet voor niets…

Shred until you have no skateboards left

Tijdens de Brouwse Dag op 9 juli organiseerde wij, Moana Six, als skateboardwinkel de ‘Mini Ramp Jam Session’, met ruimte voor de ‘Best Trick Contest’. Een dag vol plezier waar jong en oud kennis konden maken met de sport, of dit nu op een skateboard was of als toeschouwer, en fanatieke skaters hard los konden gaan!

De foto’s spreken voor zich, wat was het was een succes! Jammer genoeg kan de mini ramp niet bij ons voor de deur blijven staan, maar volgend jaar tijdens de Brouwse Dag is hij terug én wellicht wel eerder. Houd ons Facebook & Instagrampagina in de gaten voor updates o.a. hierover en stap eens gezellig binnen bij Moana Six. Een knusse winkel waar enthousiasme en expertise voorop staan, al zeggen we het zelf 😉 Kom langs in Brouwershaven en vorm je eigen mening hierover.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken