Ga naar hoofdinhoud

Help de oceaan een handje met Dopper

Verbaas jij jezelf er over hoeveel plastic je eigenlijk in het dagelijks leven verzameld? Gelukkig kan Moana Six dit een beetje voor jou verlichten. Maak kennis met de herbruikbare flessen die wegwerpflesjes overbodig maakt! Ben jij nog niet bekend met Dopper, de herbruikbare fles voor jouw koude en warme dranken? Dan lichten wij deze (nog eens) aan jou uit!

Plasticvrije oceaan met Dopper

Kristalhelder water, in elke oceaan en uit elke kraan. De missie van Dopper is duidelijk. Per jaar verdwijnt er 8 miljoen ton plastic in onze oceanen, wat neerkomt op een gigantische hoeveelheid per minuut. In diezelfde minuut worden wereldwijd 1 miljoen single-use plastic flesjes verkocht en dan komt daar nog alle verpakkingsmaterialen bij. Een Dopper-fles voorkomt dat er gemiddeld 40 wegwerpflessen in onze oceanen belanden. Daarnaast draagt elke verkochte fles bij aan projecten, van educatieprogramma’s en onderzoek tot inspiratiecampagnes!  Het verhaal van Dopper? De fles is het verhaal!

Groot assortiment aan Doppers bij Moana Six

Deze flessen met een missie zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en modellen. Dus voor welke stijl je ook kiest en hoe je je drankje dan ook wilt drinken, er is altijd een Dopper die bij je past! Met de 24 verschillende soorten Doppers die Moana Six verkoopt is de keuze reuze. Zo heb je keuze uit doppers van staal, glas en kunststof die ook nog eens duurzaam geproduceert zijn. Heb jij het idee dat je ooit genoeg krijgt van een duurzame drinkfles? Dan kunnen doppers volledig worden gerecycled! Overigens… wij weten zeker dat je zo een gaaf product nooit beu raakt! ;]

Wist je toevallig ook dat een Dopper een fles en bekertje in één is? Daarnaast houdt een thermo-dopper jouw drankje of heerlijk koud bij hogere temperaturen, maar ook heerlijk warm bij lagere temperaturen.

Tip voor warme en koude dranken

Twijfel je nog welke het meest geschikt is voor jou? Dan hebben wij de gouden tip voor je, namelijk de nieuwe Dopper Insulated. De Dopper Insulated is een dubbelwandig en geïsoleerde fles welke je water 9 uur warm of 24 uur koud houdt, het hele jaar door, ongeacht de temperatuur buiten!  Je kunt in deze koudere herst/wintermaanden je thee, koffie, chocolademelk dus heerlijk warmhouden opweg naar je werk of juist je favoriete koude drank tijdens het sporten. Deze ideale drinkfles is verkrijgbaar in 2 formaten en sinds vandaag in 6 verschillende kleuren.

Save the ocean met Dopper

Klaar om het verschil te maken? Bekijk de hele dopper collectie in onze webshop of kom ze vergelijken in de winkel. En als je dan toch al zo lekker bezig bent, join the dopper wave!  Heb jij nog excuses om er één aan te schaffen? Schuif deze maar opzij en ruil je single-use flesjes in voor een herbruikbare drinkfles!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken