Ga naar hoofdinhoud

Golfsurfend het voorjaar in

Wie zegt dat je in Nederland niet kunt surfen? Wij in ieder geval niet!

In elk seizoen van het jaar kun je in Nederland genieten van verschillende golven: van een harde Zuid-Westerstorm tot een cleane Noorder swell. Die windloze sessies met het zonnetje aan een strak blauwe lucht willen we natuurlijk het liefst elke dag, maar helaas zal dat in ons kikkerlandje niet gebeuren.

Nu begrijpen we ook dat je niet met elk weer staat te springen om het water in te gaan, maar met de juiste neoprene wetsuits en accessoires is dit eigenlijk ook gewoon goed te doen! Wat het golfsurfen betreft kun je de Nederlandse winter doorkomen met een goede winterwetsuit (5/4 met cap of 4/3 met een neotop), boots (4/3) en handschoenen (4/3).

Na wat zonnestralen kan je al snel denken dat al die winterse accessoires niet meer nodig zijn. Maar helaas, schijn bedriegt! Doordat de zee maar langzaam opwarmt surfen we zelfs in mei vaak nog met cap, handschoentjes en schoentjes.

Had je hier nog niet over nagedacht? Geen zorgen, je bent nog niet te laat. Bij Moana Six hebben we nog steeds een ruime voorraad aan goede dikke pakken van ION en C-skins, goede boots en goede handschoen voor zowel dames als heren. En om je huid te beschermen tegen die eerste felle zonnestralen, kun je bij ons ook terecht voor een “sunblock stick”.

Benieuwd naar hoe wij zo enthousiast kunnen zijn over de surf in Nederland? Bekijk onze video hieronder. Dan zien we jou binnenkort vast in de winkel voor alle gear die je nodig hebt om het water in te gaan!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken