Ga naar hoofdinhoud

Moana Six gaat voor passie & duurzaamheid

Het was je vast nog niet ontgaan, maar onze merchandise lijn wordt steeds verder uitgebreid! Na onze ‘moana main line’ en ‘moana kids line’ is er nu ook een ‘surf|skate line’ toegevoegd aan onze collectie! Met meer dan 40 items vonden wij het de hoogste tijd om deze collecties eens aan jou uit te lichten.

Moana means; from the ocean, the sea

Moana betekent “vanuit de oceaan, de zee“. Het water en de watersport lopen dan ook als een rode, of beter gezegd blauwe, draad door ons bedrijf heen en dienen onder andere ter inspiratie voor onze merchandise. De ‘moana main line’ is te herkennen aan de grote golf op de rug, beter bekend als ons logo :). Op de items uit de ‘moana kids line’ vind je de ‘Surfer Kid’ print, voor de kleinste waterliefhebbers. En sinds we onze winkelcollectie hebben uitgebreid met Nick z’n favoriete sport op het droge, kon deze nieuwe merchandise lijn niet ontbreken, namelijk de ‘Surf|Skate line’. Hier vind je items waar het surfen en het skateboarden wordt gecombineerd. Als we ons niet kunnen vermaken in het water, oefenen we maar op het droge ;). Deze kleding met neon kleurtjes is perfect om jouw surf/skate outfit compleet te maken! Oh ja, en deze items, zijn net als de rest van onze merchandise lijn, heerlijk zacht.

Merchandise produced with passion and respect for both people and the planet

Onze kledinglijn wordt zorgvuldig en met passie ontworpen, uitgekozen en geproduceerd. Met onze eigen ontworpen designs proberen wij de kleding zo dicht mogelijk bij onszelf te houden en wordt het pas geproduceerd zodra we tevreden zijn. Niet alleen in het ontwerpproces wordt zorgvuldig te werk gegaan, ook de productie wordt met respect voor zowel mens en natuur gedaan. Een fijn item voor jou met een kleine afdruk voor het milieu; win-win situatie als je het aan ons vraagt!

Onze kleding leverancier werkt nauw samen met producenten zodat alleen de beste grondstoffen worden ingekocht en die geteeld en/of geproduceerd zijn op een manier die mensen, dieren en het milieu niet schaden. Naast het ‘Vegan’ label vind je in onze kleding ook het ‘Fair Wear’ label. Om de veiligheid van de werknemers van de leverancier te garanderen, wordt namelijk nauw samen gewerkt met de Fair Wear Foundation (FWF) en worden partners ondersteunt met hun Coporate Social Responsibility (CSR-)aanpak. Ten slotte wordt er alles aangedaan om de afdruk voor het milieu zo klein mogelijk te houden. Van ultramoderne afvalwaterzuiveringsinstallaties tot projecten voor het recyclen van textielafval. Er wordt hard gewerkt om deze kleding zo duurzaam mogelijk te produceren.

Daarnaast wordt onze kleding gedrukt met 100% GOTS-gecertificeerde inkt door onze lokale held Sandor, van Studio Boktor, wat wil zeggen dat deze inkt niet schadelijk is voor het milieu. Hierdoor kunnen we bevestigen dat onze kleding uit de Moana Six merchandise lijn 100% duurzaam is!

Wil jij ook zo een tof item bemachtigen? Shop de kleding door hier, of door op één van onderstaande foto’s te klikken. Wat is jouw favoriet?!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken