Ga naar hoofdinhoud

Moana Six helpt jou buiten actief te blijven in de tweede lockdown

Sinds de afgelopen persconferentie liggen veel sporten stil. Toch blijft het belangrijk om in beweging te blijven en dit kan natuurlijk op een hele verantwoorde manier! Bij Moana Six hebben wij het geluk specialist te zijn in het buitensporten en laat dit nu net één van de adviezen zijn om wel te kunnen bewegen. Nick vertelt jou zijn favoriete bezigheden in coronatijd die ook nu nog steeds mogelijk zijn!

Nick zijn tips om buiten actief te blijven

“Ik vind zelf niets lekkerder dan met dit heldere weer een buiten skatepark op te zoeken of ondanks de lagere temperaturen het water op te gaan. Komende week gaat het waaien dus ideale omstandigheden om te gaan windsurfen en met een beetje geluk scoor ik een leuke ‘wind swell’ zodat ik nog wat golven kan pakken. Uiteraard blijft het niet alleen maar waaien en komen er ook rustigere dagen aan. Ben jij ook een bikkel die een wetsuit aantrekt en de SUP pakt voor een rondje op het water? Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ik kan je beloven dat je het niet koud zult krijgen. Suppen is een ideale en intensieve workout. Daarnaast haal je ook nog eens een frisse neus. Thank me later! ;-)”

Persoonlijk advies bij Moana Six

Kun jij niet wachten tot de sportscholen weer open gaan of wil je nu je de tijd hebt eens iets anders proberen? Ik geef je graag een advies wat perfect bij jou past als het gaat om nieuwe gear, een nieuwe wetsuit, schoentjes of zelfs een nieuwe sup! Daarnaast kun je natuurlijk ook eenvoudig shoppen in onze webshop. Deze is 24/7 geopend en bestel je voor 17:00, dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden!

Koop je kerstcadeau lokaal!

Voor als je nog op zoek bent naar een lastminute kerstcadeau: wij bieden naast verschillende gifts ook cadeaubonnen aan! Gun jij jezelf of een vriend(in) een actieve kerstvakantie of een actievere levensstijl? Trakteer dan bijvoorbeeld een SUP-bon en blijf ook tijdens de tweede lockdown lekker in beweging. Heb jij wat extra advies nodig bij het uitzoeken van het juiste cadeau of wil je meer weten over buiten sporten? Mail of bel ons voor meer informatie. Dit kan via shop@moanasix.nl of 0111-745656. Tot snel!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken