Ga naar hoofdinhoud

Ook voor windsurfmateriaal kun je bij Moana Six terecht!

Dat windsurfen Nick z’n passie is, was al bekend… maar dat wij nu ook een ruimte vol met windsurfmateriaal hebben staan is nog een stuk minder bekend. Nadat we afgelopen winter heel wat werk hebben verzet voor het realiseren van de aanbouw, hebben we er niet alleen meer ruimte bijgekregen maar is ook ons assortiment uitgebreid! Dus bij deze en iedereen mag het weten: Moana Six helpt en adviseert je graag bij de aanschaf van jouw nieuwe windsurf gear! 🙂

Met een ruim aanbod aan boards, zeilen, masten & gieken is er altijd een set samen te stellen die bij jou past. Voor zowel de gevorderde als beginnende windsurfer.

Ben jij op zoek naar nieuw materiaal en word je graag geadviseerd door iemand met veel enthousiasme en expertise? Nick legt je graag de verschillen uit om zo aan je persoonlijke wensen te kunnen voldoen! Benieuwd naar onze voorraad? Bekijk hier de items in de webshop of kom langs in onze winkel in Brouwershaven, Zeeland.

#windsurfen #surfwinkel

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken