Ga naar hoofdinhoud

Moana Six viert feest, kom jij ook?

HAPPY THIRD BIRTHDAY TO MOANA SIX

Op 23 maart bestaan wij alweer 3 jaar! Nu is 3 misschien niet per se een speciaal aantal jaar, maar na 2 jaar lockdown is dit zeker een heel goede reden voor een mooi weekend met elkaar. Daarnaast vieren we niet alleen het jubileum, maar ook dat wij deze winter de winkel een stuk hebben kunnen uitbreiden!

Over een week vieren wij dit tijdens ons jubileumweekend op 19 en 20 maart 2022. Onder het genot van een hapje en drankje shop je dit weekend de collecties met diverse kortingen! Op beide dagen is de winkel van 10:00 tot 17:00 geopend

Laten we er (eindelijk weer) een feestelijk weekend van maken!

PS. in verband met de herinrichting van de Markt zijn wij met de auto wat lastiger te bereiken. We adviseren om op de grote parkeerplaats bij de brandweerkazerne/ijsbaan of bij de Nieuw Haven te parkeren. Te voet en op de fiets kan je wel makkelijk de Markt op komen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken