skip to Main Content
Komst Van Surfwinkel In Brouwershaven.

Komst van surfwinkel in Brouwershaven.

Het is officieel, begin volgend jaar zal er een nieuwe winkel worden geopend aan de Markt in Brouwershaven, namelijk Moana Six! Het smalstadje Brouwershaven ligt op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. De winkel is gevestigd op loopafstand van het Grevelingenmeer, welke het grootste zoutwatermeer van West-Europa is. Hier is dus voldoende ruimte voor verschillende watersporten.

Met de aard van de winkel wordt gerefereerd naar de Hawaiiaanse betekenis van de naam Moana, welke zee / oceaan / meer betekent. Hierdoor is de link met watersport als snel gelegd. Moana Six wil het aanbod aan watersporten in Brouwershaven dan ook uitbreiden. Met de focus op de surfsport zal Moana Six een assortiment aan windsurfmateriaal, golfsurfboards, kleding, accessoires en activiteiten aanbieden.

Houd de website in de gaten, hier zullen wij jullie snel verder informeren over de activiteiten en het assortiment!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken