skip to Main Content

MOANA: from the ocean

Bij Moana Six komen beleving en winkelen samen. Wij zijn ons bewust van de dagelijkse druk en stress in het leven en willen de klant dan ook bij de levering van onze producten en diensten van zoveel mogelijk gemak, beleving en plezier voorzien. Onze essentie is dan ook om een prettige winkel- en belevingsomgeving te creëren voor jong en oud in de smalstad Brouwershaven.

Brouwershaven is sinds haar ontstaan verbonden met het water. Het water dient voor Moana Six als inspiratie voor haar aanbod in zowel de winkel als in de aangeboden activiteiten, met zo weinig mogelijk belasting voor het milieu!

TEAM

Maak kennis met : Nick van Ingen, Ex professioneel windsurfer die nog steeds stevig aan de weg timmert met zijn windsurf carrière maar inmiddels het golfsurfen lekker op pakt. 24 jaar oud en volledig gepassioneerd van de board en water sports. Nick geeft ook adviezen op maat, zoek je een nieuwe gear voor het wind / kite of golfsurfen maar weet je het net even niet ? Deze gast kan je echt met alles helpen en zal je een perfect advies geven.

Maak kennis met : Marika Padmos,  Surfsport guru die weet wat genieten is ! Marika versterkt ons team op gebied van styling en adviezen op gebied van kleding.

CONTACT

+31 (0) 111 745656
info@moanasix.nl
www.moanasix.nl

WINKELADRES

Markt 40
4318 AH
Brouwershaven, Zeeland, NL

THANK YOU.

Back To Top
×Close search
Zoeken