skip to Main Content

BOOTTRIPS ZEER BINNENKORT WEER TE BOEKEN. I.V.M. ONDERHOUD IS DE BOOT MOMENTEEL NOG NIET TE WATER.
HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR UPDATES.

zeehondentour

In het Grevelingenmeer leven veel zeehonden in het wild. Zou u deze dieren in hun eigen habitat eens willen bekijken, meld u dan aan voor een zeehondentour! Door de geringe diepgang van onze boot en door de elektromotor, kunnen wij relatief dichtbij deze dieren komen. Uiteraard blijven we altijd op veilige afstand. Maximaal aantal personen die per tour mee kunnen is 10.

Prijs vanaf € 12,5,-

picknicktour

Op het water, in de rustige natuur, met een drankje in uw hand en een mand gevuld met eten. Ziet u dit al voor zich? In samenwerking met Vishandel van Beveren en Spar de Koeijer, bieden wij u onze picknicktour aan. Bent u geïnteresseerd in deze tour? Ook hiervoor geldt dat hier met maximaal 10 personen aan kan worden deelgenomen.

Prijs vanaf € 30,-

SUP-tour

SUP’en is de meest toegankelijke watersport die op bijna elke leeftijd kan worden uitgevoerd. Deze watersport bieden wij ook in de vorm van een boottour aan. Met 6 SUP’s varen wij de haven van Brouwershaven uit, op naar een mooi plekje in de Grevelingen waar we met deze boards te water kunnen. Wilt u met meer dan 6 personen deelnemen aan deze tour? Dat kan, maar dan zal er wel samen gedaan moeten worden met de SUP’s. Om het comfort aan boord te garanderen is dit het maximale aantal wat wij mee kunnen nemen. Zet u de volgende stap op de SUP?

Prijs vanaf € 30,-

windsurftour

Dé windsurfbeleving begint hier: met maximaal vier personen op de boot naar de meest ideale windsurfspot van dat moment. Afhankelijk welke windrichting het waait varen wij naar het gebied waar op dat moment goed gewindsurft kan worden. Het achterdek biedt voldoende ruimte om hier op- of om te tuigen zodat er altijd met het juiste materiaal gevaren kan worden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Prijs vanaf € 55,-

Back To Top
×Close search
Zoeken